Åmot Operagard ble årets perle

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Åmot Operagard ble kåret til Årets ReiselivsPerle i forbindelse med messa Reiseliv som åpnet i dag. 

Det var det unike hotellet i Sogn og Fjordane som gikk helt til topps i kåringen av Årets ReiselivsPerle 2012. Prisen ble delt ut på Reiselivsmessen som åpnet på Norges varemesse i Lillestrøm i dag.

I sin begrunnelse påpeker juryen at det har vært en vanskelig jobb å velge ut årets perle, men at operahotellet i Åmot allikevel er en klar vinner. Juryen skriver: 

"Denne innovative kandidaten presenterer en helt ny og unik måte å kombinere mat, overnatting og kultur, hvor de samtidig opprettholder topp kvalitet gjennom hele opplevelsen. Et modig initiativ og kreativt konsept i en tradisjonell turistregion. Det som så ut som en gal ide når det begynte har blitt en stor suksess. Vinneren har også opplevd internasjonal suksess og er i dag bedre kjent utenfor Norge enn hva de er her hjemme. Juryen er også imponert over kandidatens profesjonelle bruk av markedsføring og PR, og at de tilbyr opplevelser som tilgodeser andre lokale aktører grunnet deres begrensede antall rom."  

Les mer om Åmot Operagard på Hotellmagasinet.

Publikumsmessa nye Reiseliv presenterer familieferier, solferier og kulinariske destinasjoner i inn- og utland. Utstillere fra hele verden er til stede, og viser frem tusenvis av reisemål. 

Teaser:

Åmot Operagard ble kåret til Årets ReiselivsPerle i forbindelse med messa Reiseliv som åpnet i dag. 

Main Image:
Thumbnail Image: