MOJITO UTEN ALKOHOL: Den danske produsenten kjører offensivt på alkolholfrie drikker - siste ut er Mojoto og Sparkling Rosé.

Nå får du Mojito på boks

Nå lanseres det to helt nye produkter på boks: Alkoholfri musserende rosévin og alkoholfri mojito.

Den danske merkevaren ISH har lenge vært ledende i nolo-segmentet (no or low alcohol) med sine alkoholfrie alternativer til sprit, vin og cocktailer. NoLo står for «No or Low Alcohol», og hensikten bak trenden er å velge alkoholfrie drikkevarer eller alkoholholdig drikke med lav prosent, heter det i en pressemelding fra Anora.

LES OGSÅ: Til topps i Norsk Kundebarometer

Alkoholfritt er trendy og varianter øker både i salg og sortiment. De to nyhetene som nå lanseres i Norge er Château del ISH ­– Sparkling Rosé og ISH Mojito, som begge har høstet flere internasjonale utmerkelser på grunn av sin gode smak.

ISH Mojito er laget med ISH Caribbean Spiced Spirit, lime og marokkansk mynte, som gjør produktet til en autentisk, alkoholfri mojito-opplevelse. For å få den ekstra varmen som hører hjemme i en klassisk cocktail som mojito, har ISH utviklet og tilsatt et unikt destillat som bruker skjell fra chilifrø.

– ISH Mojito kan nytes avkjølt rett fra boksen som en leskedrikk, eller helles over på et høyt glass med masse is og fersk mynte. Denne mojitoen passer også utmerket med en liten dæsj hvit rom i, for de som ønsker en lavalkoholholdig cocktail med karibiske smaker, sier forteller Rikke Berntsen, brand manager for ISH i Anora.

LES OGSÅ: Ønsker flere internasjonale hotellaktører

Château del ISH ­– Sparkling Rosé er laget av Merlot og Pinot Noir-druer. Druene høstes og presses direkte for å bevare druenes distinkte egenart og egenskaper, og oppnå det beste resultatet. Etter gjæringen og fermenteringen blir de skånsomt avalkoholisert på lav temperatur, slik at smakene blir bevart.

– Når du drikker Château del ISH ­smaker du toner av plomme, jordbær og bringebær –akkurat de smakene vi forbinder med sommer og sol. Samtidig gjør Merlot og Pinot Noir-blandingen den godt balansert og den oppfattes tørr, forteller Rikke Berntsen, brand manager for ISH i Anora.

Den musserende rosévinen har en innbydende, svak rosafarge og passer godt til sushi, myke oster, risotto eller salater.

Powered by Labrador CMS