NY JOBB: Irene Wisløff er ny hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna. Hotellet har blant annet 21 møterom.

Hun er ny hotelldirektør ved Radisson på Alna

Irene Wisløff har bred erfaring fra hotellindustrien.

Publisert Sist oppdatert

Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna ligger kun ni kilometer fra sentrum og en halvtimes kjøretur til flyplassen. Hotellet tilbyr 348 elegante rom og suiter med moderne design og komfortable senger, heter det i en pressemelding fra Radisson Hotels.

Hotellet kan tilby 1800 kvadratmeter med førsteklasses arrangementslokaler og hele 21 moderne møterom, med gratis Wi-Fi, audiovisuelt utstyr av høy kvalitet og naturlig dagslys. Den elegante ballsalen har plass til opptil 800 personer.

GIGANTISK: Radisson-hotellet på Alna ligger få kilometer unna Oslo sentrum. .

I restauranten Betula serveres norske og internasjonale retter basert på lokale råvarer i moderne og trivelige omgivelser.

Hotelldirektør Irene Wisløff uttaler:

– Jeg er stolt og begeistret over å ha fått muligheten til å lede Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna sammen med et utrolig dyktig team med et høyt fokus på service. Sammen med mine herlige kollegaer gleder jeg meg til å skape betydningsfulle og minneverdige øyeblikk for våre gjester. Mitt mål er at vi sammen - hver eneste dag, skal gi gjestene våre det lille ekstra i uforglemmelige opplevelser. Vi skal rett og slett være de beste «moment makers».

FARGERIKT: Hotellet kan skimte med 348 rom, og enorme konferanserom- og arealer.

Irene har bred erfaring fra hotellindustrien fra både inn- og utland, og har i en årrekke jobbet med ledelse innen event og konferanse, resepsjon og booking - og har driftet flere hoteller og konferansesenter fra Nordkapp i nord til Sandefjord i sør.

Hun kommer fra stillingen som Teamleder for Front Office og M&E ved Bydel Gamle Oslo, for Oslo Kommune.

Powered by Labrador CMS