SATSER: BWH Hotel Group Skandinavia satser. I 2024 åpner de tre hoteller, hvorav det ene i Bergen (se bildet).

Bygger nytt Aiden-hotell i Bergen

Og ytterligere to i Danmark.

– Det er utrolig spennende at vi er i gang med tre nye Aiden-hoteller. Til sammen med CIC Hospitality kommer vi til å ekspandere og ser allerede på plasseringer av flere hotell, sier adm.dir. for BWH Hotel Group Skandinavia, Johan Michelson i en pressemelding.

I Kolskogen, med nærhet til Bergen og flyplassen, bygges Aiden Best Wesertn Osporten. Bygget ligger rett ved Kolskogenkrysset. I området finnes også store selskaper, sykehus, militærbasen Ulvel leir samt det innovative Lyseparken. Hotellet får 130 rom og åpnes i løpet av 2024.

I tillegg kommer Aiden by Western Lolland, som ligger i nærheten til ferjelinjene mellom Danmark og Tyskland. Området er et kjent turistmål. Hotellet åpner i 2024, og vil ha 132 rom og flere møterom.

I Odense bygges Aiden by Best Western Odense med 130 rom og 40 studioleiligheter for langtidsboende. De siste årene har Odense lokket til seg mange selskaper innen teknikk og grønn energi, som blant annet Facebook og Universal Robots. I området åpner også Danmarks største sykehus i løpet av 2023. Hotellet åpner i 2024.

– Det er viktig å finne riktig plassering for hotellene. Områdene disse prosjektene ligger i er under sterk utvikling og vi ser derfor muligheten for høy kapasitet på våre hoteller, sier adm.dir. for CIC Hospitality, Matthias Tanski.

Powered by Labrador CMS