SJEF: Jens Brandin er General Manager for begge Radisson Blu-hotellene i Stavanger. Han tar over etter Brian Gleeson, som nå er hotelldirektør ved designikonet Radisson Blu Royal Hotel i København.

«Dobbeltbooking» i Stavanger

Han leder allerede Radisson Blu Royal Hotel, men nå er tyske Jens Brandin ansatt som hotelldirektør ved «nye» Radisson Blu Atlantic Hotel i tillegg.

Publisert

Og det er langt fra forsiktige mål tyskeren har satt seg:

– Min målsetting er å skape uforglemmelige opplevelser for gjesten og å øøfte hele regionen med de to førsteklasses hotellene. Sammen med teamene ser jeg frem til å lede disse to unike hotellene og bidra til at hele regionen får et løft, sier Jens Brandin, General Manager x 2.

Lang erfaring

OPTIMIST: Regional Director for Rezidor Hotel Group i Norge, Ronald Smithjes, har stort tro på Stavanger-hotellene.

Jens Brandin startet i Rezidor Hotel Group i 1999 og har jobbet ved en rekke Radisson Blu hoteller verden over, eksempelvis ved Radisson Blu Hotel i Berlin, i Storbritannia og i Irland. Han har omfattende driftserfaring og har blant annet ledet selskapets hoteller i Kaliningrad og Vilnius.

– Jens er en dedikert og engasjert hotelldirektør som alltid setter gjesten i sentrum. Sammen med medarbeiderne i alle avdelinger av hotellet, fokuserer han på å skape minneverdige opplevelser for gjestene, sier Ronald Smithjes, Regional Director for Rezidor Hotel Group i Norge. 

Stor oppgradering

Radisson Blu Atlantic Hotel gjennomgår nå en omfattende oppgradering av alle 364 rom, fellesområder, restauranter og møterom. Rezidor Hotel Group og KLP Eiendom investerer 465 millioner i renoveringen av det ikoniske hotellet. Ambisjonen er å gjenskape hotellet som byens foretrukne møteplass.

NYTT: Lobbyen på Atlantic skal også få et skikkelig designløft.

(Saken fortsetter under bildet.)

ENER: 26 North Restaurant & Social Club er Stavangers mest populære restaurant.


– Med oppussingen håper vi å kunne bidra positivt til hele regionen ved å tiltrekke store konferanser, kulturarrangementer, gallamiddager og utstillinger. Vi vil legge til rette for at hotellets gjester og byens innbyggere ønsker å bruke hotellet, både i forretningssammenheng og privat. Og vi vil at våre internasjonale gjester skal få en autentisk opplevelse av Stavanger, forteller Ronald Smithjes.

Enormt populær

En av flere suksessfaktorer Brandin nå skal forvalte er Stavangers mest populære restaurant. På nabohotellet Radisson Blu Royal Hotel, ligger nemlig byens mest populære restaurant «26 North Restaurant & Social Club», ifølge TripAdvisor.

Det er intet mindre enn imponerende med tanke på hvilken kvalitet det er i restaurant-markedet i Stavanger.

– Vi er veldig stolte over de gode tilbakemeldingene vi har fått, og vi skal fortsette å gjøre alt vi kan for å fortsette å gi gjestene de absolutt beste matopplevelsene i Stavanger, sier Jens Brandin.

Powered by Labrador CMS