Rask oppvaskhjelp for den ”proffe” kjøkkenhverdagen

Publisert Sist oppdatert

Den nye oppvaskmaskinen arbeider med tre programmer – Kort: 90 sekunder, Standard: 120 sekunder og Intensiv: 180 sekunder. Nytt er det automatiske selvrengjøringsprogrammet som gir en hygienisk rengjøring av vaskekammeret. Manuell rengjøring er ikke lenger nødvendig.

Ny elektronisk styring med folietastatur er hygienisk og letter betjeningen. Driftstilstanden kan til enhver tid leses av i displayet. Mulighet for programmering av f.eks. vaske- og skylletemperatur, optimerer rengjøringsresultatet ved bestemt anvendelse og skåner skjøre glass eller servise av kunststoff.

Fleksibel bruk av kurver med behov for plass i høyden

I den nye oppvaskmaskinen kan du i tillegg til å sette inn vanlige kurver på 500 x 500 mm, også sette inn kurver med målene 530 x 530 mm. Kammerhøyden på hele 410 mm gjør at maskinen er spesielt godt egnet for brett og store gryter.

Perfekt vaskeresultat ved hjelp av det roterende vaskesystemet

Den pålitelige rengjøringseffekten til G 8066 oppnås fremfor alt gjennom den integrerte trykkøkningspumpen og det roterende vaskesystemet med to spylearmer for rengjøring og to spylearmer for skylling, alle med retningsjusterte dyser.

Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS