Nytt Choice-hotell i Oslo

Publisert Sist oppdatert

- Vi er stolte av å kunne presentere Hotel Bastion som et Clarion Collection Hotel etter å ha inngått en leieavtale med familien Mørck, sier Svein Arild Mevold, direktør Clarion Collection Hotels, i en pressemelding.

Clarion Collection Hotel Bastion er et førsteklasses 'boutiquehotell' beliggende i Kvadraturen i Oslo, kun 3 minutter fra byens hovedgate og sentralstasjon med gangavstand til noen av Oslos beste restauranter. Alle 99 rom er individuelt innredet, stilfulle og elegante. Hotellet tilbyr gode møterom, samt relaxavdeling med treningsapparater, boblebad, solarium og badstu. Møbler, tekstiler og øvrige interiørdetaljer representerer ulike verdenshjørner.

Clarion Collection Hotel Bastion vil fra 01.04.2005 bli ledet av Hilde Hammervold som kommer fra tilsvarende stilling på First Hotel Noble House. Hun har lang erfaring fra hotell- og eiendomsdrift og har jobbet for SAS-hotellenes hovedkontor i Oslo og for SAS-hotellene i Stockholm, Amsterdam og Brussel. Hun har i tillegg erfaring fra Grand Hotell i Oslo og flere eiendomsprosjekter.

Clarion Collection Hotels kjennetegnes som mindre forretningshoteller med fokus på individuell service, hvor gjestene kan føle seg som hjemme. Hotellene har høy standard og individuelt særpreg basert på historie og sentral beliggenhet. Clarion Collection Hotel Bastion blir ett av 33 Clarion Collection Hotels i Norden.

Thumbnail Image: