Takker gjestene for Haiti-bidrag

Publisert Sist oppdatert
- I dagene etter ulykken opplevde vi et enormt engasjement ute på hotellene og mange som ville hjelpe. Vi er svært takknemlige for den generøsiteten våre gjester har vist i forbindelse med kampanjen. Nå matcher vi i Choice beløpet. UNICEF garanterer at det samlede bidraget kommer uavkortet frem til viktige arbeid for barn og unge i det stadig kriserammede området, sier Arne Haugen, direktør for HR &,,,,, CSR i Choice Hotels Scandinavia.

I over 6 uker har Choice-gjester i Norge, Sverige og Danmark blitt oppfordret til å gi 50 kroner til UNICEFs arbeid i Haiti. Totalt, inkludert valutaomregninger, har gjestene donert til sammen 286857 norske kroner. Etter at kjeden har bidratt med tilsvarende beløp, endte det samlede beløpet på 573 714 kroner.

Barn og unge i Haiti har fortsatt store og grunnleggende behov for hjelp, og UNICEFs oppgaver er enorme. Etter jordskjelvet inntraff, opprettet UNICEF et direkte krisenummer 820 44705 som stadig er tilgjengelig. Bidrag kan også overføres til kontonummer 1644 04 09400. Les mer om UNICEFs arbeid i Haiti på www.UNICEF.no
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS