Lanserer egne produkter

Detec AS vil for første gang lansere sin egen IP-kameraportefølje. I første omgang er det en vandalsikker minidome, et bullet-kamera og et IR PTZ kamera.

Publisert Sist oppdatert

Med 35 års erfaring med distribusjon av ITV-utstyr i 2016, har Detec AS gode forutsetninger for å designe produkter som vil treffe markedet godt.

Kjernevirksomheten til Detec AS er utvikling og salg av programvare for videoovervåking som har en åpen standard, men nå ønsker de å kunne tilby komplette videoovervåkingssystem som gjør det så enkelt som mulig for kunden.

– Vi ser at det blir stadig vanskeligere for sine kunder å velge riktige kameraprodusenter og modeller, og vi har derfor gjort et utvalg som vi mener dekker brorparten av behovene og gir svært god verdi for pengene, skriver de i en pressemelding.

Bestselger

Detec AS regner med at bestselgeren vil bli den vandalsikre minidome (bildet over), som egner seg både innendørs og utendørs. Bullet-modellen (bildet under) vil egne seg svært godt utendørs i de aller fleste miljøer. Spesifikasjoner på begge modeller er 1/2.8" CMOS, 2.8-12mm, 120dB WDR, H.264+, 1080p, 25/30bps, toveis lyd, I/O, Micro SD slot, 25m IR, IP66, og PoE.

Detec AS har også valgt ut et Pan-tilt-zoom kamera med innebygd IR-lys. Dette kameraet har 36x optisk zoom, 200m rekkevidde på infrarødt lys, 360 graders panorering uten endestopp, 120dB Wide Dynamic Range og Ultra Hi-PoE. Til tross for spesifikasjoner som få kan motsvare, så er kameraet gunstig i pris. Det vil si at det vil være konkurransedyktig både mot rimeligere og dyrere modeller fra andre produsenter.

Produktene er tilgjengelig på lager hos Detec AS nå.

Bildet over er av modellen Detec Full HD Bullet IP Security Camera.

Powered by Labrador CMS