PÅ DYPT VANN: Tirsdag serverte Scandic frokost til 100 gjester, 250 meter under havet.

Scandic på "dypt vann"

Tirsdag serverte Scandic-hotellene i Stavanger verdens dypeste hotellfrokost til 100 gjester i Ryfast-tunnelen, 250 meter under havoverflaten.

Publisert

 

– Dette var en helt fantastisk opplevelse å få være med på å skape. I Scandic er vi opptatt av å bidra til lokalsamfunnet og gi noe tilbake. I tillegg er vi veldig stolte av og kjent for å servere Norges beste frokost. Dette var en unik anledning til å gi den beste starten på dagen til dem som har jobbet her nede i lang tid, sier Ruth-Hege Holst, hotelldirektør på Scandic Stavanger City.

250 meter under havet

Tirsdag morgen ankom 100 inviterte gjester den berømte Ryfast-tunnelen for en frokostopplevelse helt utenom det vanlige. Gjestene, som bestod av medarbeidere som har jobbet med tunnel-prosjektet i tillegg til frivillige fra lokale idrettsklubber, ble kjørt inn med buss fra hver tunnelåpning. Inne i tunnelen, 250 meter under havet, kom de til dekket frokostbord med kortreist mat og lokale spesialiteter fra Ryfylket, tilberedt av kjøkkenteam fra Scandic-hotellene i Stavanger.

– Gjestene fikk nyte Juanita-tomater fra Finnøy og gulrøtter og syrlige epler fra Helgøybakkane Fruktgård. Vi serverte omelett med spinat og salsa på tomater, aprikossyltetøy med gulrot og karse i tillegg til eplekake, og en frisk ingefær og epleshot à la Ryfast, forteller Jørgen Bjørnelv, kjøkkensjef på Scandic Stavanger City.

I tillegg til Scandics prisbelønte frokost, ble det også servert musikalske innsalg i den undersjøiske tunnelen mellom Stavanger og Strandalandet, som skal åpne i desember i år.

Høyt og lavt

For vel to år siden, tok Scandic sin frokost til nye høyder, og serverte 250 turgåere frokost på Preikestolen, kjent som «Norges luftigste frokost». Dette ga mersmak, forteller Holst.

– Etter at vi serverte Norges luftigste frokost var det jo naturlig å rette en forespørsel om å få servere Verdens dypeste undersjøiske hotellfrokost for prosjektarbeidere og utvalgte gjester i Ryfast-tunnelen. Når man i tillegg får så hyggelige tilbakemeldinger fra gjestene er det ekstra stas.

Powered by Labrador CMS