De to Radisson Blu hotellene i Trondheim, blant annet Radisson Blu Royal Garden Hotel, har fått ny direktør.

Ny sjef for Radisson Blu i Trondheim

Tone Hansen er ny hotelldirektør for de to Radisson Blu hotellene i Trondheim; Radisson Blu Royal Garden Hotel & Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport.

Publisert


Hansen er en svært erfaren leder og har bred erfaring både fra hotellindustrien, bank/finans og andre bransjer. Nå er hun tilbake ved hotellet hvor hun startet sin hotellkarriere for 28 år siden, som resepsjonist ved Royal Garden hotell.

Tone Hansen "vender hjem" til Royal Garden i Trondheim hvor hun startet sin hotellkarriere som resepsjonist. Nå som direktør.

– Det er veldig moro å «komme hjem» til der jeg startet min karriere i hotellbransjen. Hotellet har en fantastisk historie, som jeg gleder meg til å være med og utvikle fremover. Hotellet har også en helt spesiell plass i mitt hjerte og det skal bli fantastisk gøy å jobbe sammen med teamene for å skape gode opplevelser for våre gjester», sier Tone Hansen, hotelldirektør ved Radisson Blu Royal Garden Hotel & Radisson Blu Airport Hotel Trondheim.

Stolt sjef

– Vi er stolte av å få Tone tilbake til hotellnæringen og til våre to hoteller i byen. Med hennes brede erfaring og kunnskap, er vi sikre på at hun og teamene vil fortsette å gi gjestene de aller beste opplevelsene, sier Ronald Smithjes, Regional Director for Radisson Hotel Group i Norge. 

Den nye direktøren har bred ledelseserfaring og kommer nå sist fra stillingen som Senior HR Manager Nordics for et internasjonalt teknologiselskap. Hun har tidligere hatt flere ulike lederstillinger utenfor hotellbransjen, i tillegg til flere hotellsjef og hotelldirektørstillinger.

Powered by Labrador CMS