Ostekaker fra Almondy
Perfekt til alle sommerens fester har Almondy lansert ostekaker i to gode smaker: Sitron og Bringebær. Det er to lette og friske desserter som består av sprø mandelbunn som er lagt sammen med frisk kremost og en bærcouli på toppen. De inneholder bare noen utvalgte råvarer, uten konserveringsmiddel eller fargestoff. At de er bakt uten mel betyr at de også er glutenfrie.
Almondy’s ostekaker er praktiske å ha i fryseren; ta frem, skjær opp, tin og server. En bit tiner på 30 minutter og den smaker best kjøleskapskald.
De nye produktene er:
• Almondy Ostekake Sitron 1000g (ca 12-16 biter )
• Almondy Ostekake Bringebær 1000g (ca 12-16 biter)
Fakta Almondy AB
Almondy AB baker frosne kaker (og nå også ostekaker) for salg til detaljhandelen samt innen restaurant og storhusholdning. Foretaket startet i 1983 og holder til i Göteborg med hovedkontor og bakeri. 7 av 10 kaker eksporteres til ca 30 land, i hovedsak til Europa men også til Nordamerika, Asia og Australia. Foruten de to nye ostekakene består produktporteføljen av kaker i fire smaker: Almondy Mandelkake (originalen fra 1890), Almondy Sjokolademandelkake, Almondy Mandelkake med DAIM® og Almondy Mandelkake med SNICKERS®.