En hjertego’ påleggsnyhet til storkjøkkenmarkedet.

Publisert Sist oppdatert

Mills Proff Partner lanserer nå Vita hjertego’ ovnsbakt leverpostei i en pakning tilpasset storkjøkkenmarkedet. Interessen for helseriktig kosthold har nådd nye høyder i Norge (Norsk spisefakta, MMI), og interessen har ført til en klar økning i salget av produkter fra Vita hjertego’. Forbrukeren ønsker seg sunne påleggsalternativer også utenfor hjemmet, og derfor er en storkjøkkenvariant av denne velkjente leverposteien fra Vita hjertego’ midt i blinken.

Vita hjertego’ ovnsbakt leverpostei inneholder de hjertegode planteoljene fra raps og solsikke, som er gunstig for kolesterolet. I riktig blandingsforhold bidrar raps- og solsikkeolje med et høyt innhold av antioksidanten vitamin E og et godt forhold mellom de essensielle fettsyrene Omega-3 og Omega-6. Denne unike kombinasjonen gjør Vita hjertego’ ovnsbakt leverpostei til den optimale leverposteien for alle som ønsker å ta vare på hjertet.

I utviklingen av denne leverposteien har ikke fokuset på hjertesunnhet gått på bekostning av smaken. Posteien er saftig, med god og fersk smak, og er dessuten enkel å smøre på.

Denne posteien er et selvsagt pålegg i et sunt og hjertevennlig kosthold, og bør derfor være en naturlig del av sortimentet du tilbyr dine gjester.

Vita hjertego’ ovnsbakt leverpostei er tilgjengelig fra grossist 1. februar 2007.

Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS