"Yes I Can!" på dansk - i Tromsø
Danske Poul-Henrik Remmer er ansatt som ny General Manager ved Radisson Blu Hotel Tromsø, og lover å bygge videre på Radisson Blus visjon "Yes I Can!".
52-åringen har tidligere tjenestegjort under Dronning Margrethe og ved flere internasjonale hoteller. Siden 2002 har Poul-Henrik Remmer vært både assisterende direktør og Food&Beverage Manager i Nordens Paris. Nå er han ansatt som ny General Manager ved Tromsø-hotellet.
- Jeg gleder meg til å ha ytterligere fokus på våre gjester og yte dem den best mulige service. Sammen med dedikerte og lojale kolleger skal vi bygge videre på Radisson Blu hotellenes visjon "Yes I Can!" i alt vi gjør, sier han.
Før han kom til Tromsø i 2002 rakk han å erverve seg tung kompetanse innen hotellbransjen og food&beverage-området. Han har blant annet vært den danske Dronning Margrethes private kjøkkensjef, har jobbet som kokk ved Den Danske Ambassaden i Stockholm, og vært Food&Beverage-ansvarlig ved flere ledende hoteller i Danmark, Kuwait, Island og Norge.
Remmer overtar stillingen etter Per Paulsen, som fortsatt vil være regionsdirektør for Midt- og Nord-Norge i Rezidor Hotels Norway AS.
