Trio får nye lederoppgaver

Publisert Sist oppdatert

Stein-Erik Treverket (fra venstre), Michelle Hoad Vik og David Moir (helt til høyre) og får alle nye lederoppgaver i Solera Norge.

Etter 5 år gir Michelle Hoad Vik stafettpinnen videre til David Moir som Managing Director i Stenberg & Blom. Michelle blir Managing Director for et nytt produkt- og innovasjonsselskap, og vil fokusere på produktutvikling sentralt i Solera-konsernet. Stein-Erik Treverket overtar etter David Moir som Sales Director i Solera Uteliv.

Michelle Hoad Vik har takket ja til å lede produktutvikling og innovasjon sentralt i Solera Norge. Hun har en sterk brand-erfaring, og har lang erfaring fra bransjen. Hun har tidligere også jobbet med innovasjon, design og produktutvikling for Solera.

– Jeg gleder meg til å lede arbeidet med produktutvikling og innovasjonsprosjekter i sin helhet. Dette blir et veldig spennende område å utvikle for Solera fremover, sier Michelle.

Sterk motivasjon

David Moir har også lang fartstid i bransjen fra både restaurant og importselskaper. De siste 5 årene har han ledet Solera Uteliv. David har, sammen med sitt team, bygget og utviklet Solera som det ledende vinselskapet i HoReCa. Han har gjennom de siste årene også blitt godt kjent med mange av Stenberg & Bloms produsenter.

– Jeg ser frem til å ta fatt på en veldig spennende oppgave, og har en sterk motivasjon for å lede en av de mest betydningsfulle og historiske vinselskapene på det norske markedet, sier David Moir.

Fantastisk team

Stein-Erik Treverket begynte i Solera i 2007, og har siden 2011 jobbet tett med alle de store kjedene og med oppbyggingen og utviklingen av Solera Uteliv.

– Jeg har som mål å bygge videre på verdiene og et fantastisk team, for å utvikle Solera Uteliv som den ledende aktøren i bransjen fremover, sier Stein-Erik.

Samtlige vil formelt gå inn i sine nye roller fra 1. september 2016.

– Dette er i tråd med utvikling av Solera, både av mennesker, organisasjon og verdier, for å bli det mest spennende og innovative drikkevareselskapet i Norden. Jeg er glad for at våre dyktige medarbeidere får utvikle seg og oss som selskap gjennom sine nye roller fremover, sier Christian Holst (nummer tre fra venstre), CEO i Solera Norge.

Powered by Labrador CMS