Ny direktør i Ulsteinvik

Publisert Sist oppdatert

Den erfarne hotellmannen Erik Mathias Lystad tiltrer som ny hotelldirektør på Quality Hotel Ulstein i Ulsteinvik.

– Vi er veldig glade for å få Erik på plass med sin kompetanse og lokalkjennskap til både hotellet og Ulsteinvik. Erik brenner for hotell og vi ser frem til en leder som vil drive Quality Hotel Ulstein videre full av energi, mot og begeistring. Vi føler at Erik er en verdig etterfølger av Odd Petter Meinseth, som nå trer inn i en ny rolle som Culture Officer for Quality Hotel Norge med fullt fokus på kulturbygging, sier Henrik Ståhl, Director of Operation, Quality Hotel Norge.

Lystad kommer fra stillingen som daglig leder ved Tesla i Ålesund, og har lang og bred erfaring fra hotell og restaurantbransjen. Erik er utdannet kokk med fagbrev innen mat og drikke, og har tidligere jobbet som salgssjef ved Quality Hotel Ulstein.

– Jeg er stolt over å få ansvaret med å videreutvikle et av Norges flotteste hotell og gleder meg til å få jobbe med en så super gjeng av entusiastiske medarbeidere. Sammen skal vi fortsette å gi gjestene våre gode og minnerike hotell opplevelser», sier Erik Mathias Lystad.

Lystad begynner i stillingen i midten av august 2016.

 

Powered by Labrador CMS