Ny Comfort-direktør

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Arne Olav Haugen er ansatt som konserndirektør for Comfort Hotels. Haugen har 17 års erfaring i Nordic Choice.

- Comfort er Nordens mest innovativ hotellkjede, og derfor trenger de en leder som vil fortsette å tenke nytt og som vil utfordre de tradisjonelle spillereglene i reiselivsbransjen. Blant mange svært kvalifiserte søkere utmerket Arne Olav Haugen seg med en allsidig lederbakgrunn.  Som konserndirektør for HR/Samfunnsansvar har Haugen bevist at det lønner seg å sette hårete mål, og derfor er han en perfekt match for Comfort-kjeden, sier administrerende direktør Torgeir Silseth i en pressemelding.

Arne Olav Haugen er utdannet fra Norsk Hotellhøyskole, og har vært direktør på Quality Hotel Panorama, Clarion Hotel Oslo Airport samt Clarion Hotel Bergen Airport. De siste fem årene har Arne vært konserndirektør for HR/Samfunnsansvar i Nordic Choice Hotels, der han blant annet ledet arbeidet med å miljøsertifisere 165 hoteller etter ISO14001 standarden i løpet av ett år. Haugen har i tillegg hatt ansvaret for å gjennomføre Nordic Choice sin årlige «Vinterkonferanse» som samler 2200 Nordic Choice ansatte i Globen i Stockholm.


- Comfort Hotels har de siste årene revolusjonert hotellbransjen med sine innovative løsninger og nytenkning.   Kjeden har gjennomgått en formidabel utvikling, og jeg gleder meg til å utvikle kjeden ytterligere sammen med hele Comfort-organisasjonen, sier den nye konserndirektør for Comfort Hotels, Arne Olav Haugen.

 Comfort Hotels er urbane og effektive hoteller for reisende, som ønsker å bo sentralt i moderne og spennende omgivelser til en fornuftig pris. Comfort fokuserer på teknisk innovasjon som egne innsjekkingsautomater og mobiltelefoner som romnøkkel. Kjeden har 30 hoteller i Norge, Sverige og Baltikum. Comfort Hotels er en del av Nordic Choice Hotels, en av Nordens ledende hotellselskaper med en årlig omsetning på mer enn 6,2 milliarder og over 9200 ansatte.

Arne Olav haugen starter i ny stilling umiddelbart. 

Teaser:

Arne Olav Haugen er ansatt som konserndirektør for Comfort Hotels. Haugen har 17 års erfaring i Nordic Choice.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Arne Olav Haugen er ny konserndirektør i Comfort Hotels.