Lederskifte i BFSN

Publisert Sist oppdatert

Joe Harald Strand (til høyre) er ansatt i BFSN, og er på plass i foreningen fra 1. september. I en periode utover høsten vil Strand og den avtroppende lederen, Arne Dalseng (til venstre), arbeide sammen. 1. november overtar han som foreningens daglige leder. I midten ser vi BFSN styreleder Brede Hemma.

Strand er født i 1969, og er nå bosatt i Oslo. Han har bred erfaring som leder, blant annet fra hoteller og restauranter i inn og utland, ved Posten Norge og Reaktorskolen. Til BFSN kommer han fra stillingen som hotelldirektør på Spåtind Sport Hotell.

– Den nye lederen vil i samarbeid med foreningens styre, medlemsbedriftene og samarbeidspartnere, videreføre de viktige arbeidsoppgaver til hele bransjens beste. Det er mange oppgaver framover. Blant annet pågår for fullt arbeidet med planlegging av neste SMAK messe som avholdes hos Norges Varemesse på Lillestrøm 7. – 10. februar 2017. Smak 2017 er Nordens største fagmesse for besøkende fra hotell, restaurant, café og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, dagligvare, bakeri og konditori samt IKT tjenester til bransjen, skriver de i en pressemelding.

Takker

Arne Dalseng benytter anledningen til å takke.

– Etter snart 13 år i BFSN vil jeg nå starte forberedelse til min pensjonisttilværelse. Jeg vil benytte anledningen til å takke for de gode år og samarbeidet med hele bransjen. Men jeg er altså med noe videre, og både Joe Harald og jeg vil sette stor pris på alle henvendelser fra alle i bransjen.

BFSN er en medlemsorganisasjon eid og finansiert av landets ledende leverandører av utstyr og tjenester til det norske storkjøkkenmarkedet. For tiden er 76 selskaper opptatt som medlemmer, og de representerer hovedtyngden av bransjen. Opptaksvilkår og medlemmenes forpliktelser gir sikkerhet for kunder og leverandører. Medlemsbedriftene deltar i et fellesskap for å løfte bransjen videre. 

Powered by Labrador CMS