Eierskifte i Meeting Management AS

Publisert Sist oppdatert

 

Konferansearrangøren Meeting Management AS har fått nye eiere og drivere fra 2. februar 2015. 

Ingrid Eide og Anne-Ki Roy Kristoffersen, begge med lang fartstid i hotellbransjen, overtar drift og eierskap i Meeting Management AS. Eide og Kristoffersen går inn som likestilte partnere i selskapet. Eide vil fungere som daglig leder, mens Kristoffersen vil være selskapets styreleder.

Meeting Management AS har eksistert siden 1. oktober 1987. Først under eierskap av avdøde Elin Natvig (d. 1999) og sist med Liv Torunn Berg som daglig leder og hovedaksjonær. Med nye eiere vil selskapet bestrebe å videreføre og videreutvikle kjernevirksomheten. Eide og Kristoffersen vektlegger viktigheten av personlig engasjement og service i arbeidet med å finne det beste konferansestedet for kunden, for hvert enkelte arrangement. De vil tilby komplett prosjektarbeid i forbindelse med konferansen, noe som omfatter alt fra forhandling av priser med hotellet, kontraktering, budsjettering, fakturering, opprettelse av nettside, påmelding og deltagerhåndtering, formidling av underholdning, teknisk bistand, aktiviteter mm.

Anne-Ki Roy Kristoffersen f. 1966 har de siste 12 årene vært partner i Meetings AS. Hun har vært prosjektleder, daglig leder (vikariat), samt salgsansvarlig for nøkkelkunder. Kristoffersen er utdannet siviløkonom og har hatt stillinger som markedssjef og salgssjef i hotellbransjen siden 1993.

Ingrid Eide f. 1966 har de siste 8 årene vært partner i Meetings AS. Her har hun vært salgsansvarlig for nøkkelkunder, markedsansvarlig, samt ansvarlig for forhandling av rammeavtaler med de største hotellkjedene. Eide er utdannet fra Norges Handelshøyskole og Norsk Hotellhøyskole. Hun har siden 1991 hatt stillinger som salgssjef, markedsdirektør og administrerende direktør i hotell- og restaurantbransjen.

Begge har hatt prosjektlederansvar for større events og konferanser, og de ser nå frem til å bruke sin erfaring og kompetanse i Meeting Management AS.

Eide og Kristoffersen overtar et veletablert selskap, og gleder seg stort til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle Meeting Management AS til å bli en betydelig aktør i markedet. Selskapet flytter til nye kontorlokaler på Skillebekk i Oslo.