Berit Lunde er ny direktør i Voss.

Fra Valdres til Voss

Berit Lunde er ansatt som hotelldirektør på nye Scandic Voss som åpner i januar. Lunde er i dag hotelldirektør på Scandic Valdres.

Publisert

Nå skal hun lede Scandics nye destinasjonshotell på Vestlandet. Hotellet blir bygdas største hotell med 216 rom og møtefasiliteter for 350 personer.

 – Jeg gleder meg stort til å få lede det nye hotellet på Voss og være en del av en viktig satsning for Scandic. Det er ingen tvil om at Voss er en utrolig spennende destinasjon, og jeg gleder meg til å bli kjent med lokalbefolkningen og alt Voss har å by på. Jeg ser frem til å bygge et dyktig team. Sammen skal vi levere de beste gjesteopplevelsene året rundt, sier Berit Lunde.

Med hjerte for Voss

Berit Lunde har over 20 års erfaring med service og gjesteopplevelser til sjøs etter å ha jobbet for flere rederier. Hun startet sin karriere på land og i Scandic med åpningen av Scandic Kristiansand Bystranda i 2013. Etter litt over to år som hotellsjef ved Scandic Kristiansand Bystranda fikk Lunde rollen som hotelldirektør på Scandic Grimstad i juni 2015, hvor hun var i nærmere tre år. Siden januar 2018 har hun vært hotelldirektør på Scandic Valdres. Født og oppvokst på Steinsland på Sotra, har Lunde tilbrakt både vintre og somre på Voss. Det blir derfor ekstra spesielt å skulle ta fatt på hotelldirektørjobben for det splitter nye hotellet.

NB: Saken fortsetter under bildet.

 


– Det er ingen tvil om at jeg har en sterk tilknytning til Voss etter å ha tilbrakt mye ferie og fritid her. Med en sentral beliggenhet i nærheten av jernbanestasjonen og med den nye gondolbanen vegg i vegg har jeg stor tro på at det nye hotellet vil trekke enda flere turister til Voss. Som hotelldirektør vil jeg ikke bare være opptatt av å selge hotellet, men også nærområdet og den fantastiske beliggenheten. For det er denne unike totalpakken som gir oss fordeler i kampen om gjestene, sier Lunde.

Viktig satsingsområde

Scandic Voss blir kjedens niende hotell bare i Hordaland.

Administrerende direktør i Scandic Hotels Norge, Svein Arild Steen-Mevold, er svært glad for å få med Lunde på laget i satsingen på Voss.

– Berit har bevist at hun er en erfaren leder som tar utfordringer på strak arm. Hun har gjort en fantastisk jobb som hotelldirektør på Scandic Valdres, hvor hun har klart å etablere hotellet som et sentralt førstevalg. Nå venter nye og spennende utfordringer på Voss, og jeg ser frem til å følge Berit på reisen, sier Steen-Mevold.

Berit Lunde tiltrer sin nye stilling som hotelldirektør 1. september 2019. Prosessen med rekrutteringen av hennes etterfølger på Scandic Valdres er allerede i gang. 

Powered by Labrador CMS