Feståpning på Edvard Grieg

- Jeg er en bergenser i en kropp fra Telemark, sa Petter Stordalen til elleville jubelrop fra salen da Quality Hotel Edvard Grieg reåpnet torsdag kveld.   

Publisert Sist oppdatert

Petter Stordalen var i knallform da han ønsket velkommen til Bergens nye storstue. 373 rom og en splitter ny konferansesal på 1000 kvadratmeter med åtte meter takhøyde er noen av høydepunktene på Quality Hotel Edvard Grieg.

Under åpningen var naturlig nok Edvard Grieg tema. Fire dansere hadde en moderne fremføring av Dovregubbens hall før Nordic Choice-sjefen også ble med i dansen.

- Jeg blir så rørt, varm og motivert av å stå her. Hadde vi i Nordic Choice vært en by – da hadde vi vært Bergen, sa Stordalen til trampeklapp.

Ordfører i Bergen, Trude Drevland, hadde fått oppgaven å klippe snoren som markerte åpning. Hun er en dame som er vant til å ta litt plass i forsamlingen.

- Det er ikke ofte jeg blir den avmålte sa hun etter å ha fått ordet fra hotellkongen. Før hun klippet den røde snoren – som både hun og Stordalen egentlig ville hatt i blått.

Quality Hotel Edvard Grieg blir Bergens nye storstue. Et hotell med store konferansefasiliteter sammen med stor romkapasitet har manglet i Vestlandshovedstaden.

 Du kan lese mer om åpningen av Quality Edvard Grieg i neste nummer av Hotellmagasinet.

Powered by Labrador CMS