Stefan gjenåpner som Rosenkrantz

Thon Hotel åpner totalrenovert hotell i Oslo sentrum.  

Publisert Sist oppdatert

Etter lang tids byggearbeider åpner Thon Hotel Rosenkrantz dørene i Rosenkrantzgate 1 i Oslo.

 – Det er ingen ting igjen som minner om det tidligere Thon Hotel Stefan som holdt til på denne adressen. Alt er nytt: navnet på hotellet, alle rom, bad, resepsjon, restaurant og personale. Jeg er kjempestolt av dette hotellet og gleder med veldig til å ta fatt på jobben, sier direktør Lars Petter Mathisen.

 Hotellet har 151 rom. I åttende etasje ligger en ny lounge med utsikt mot Slottsparken. Her skal det serveres kveldsmat, mens gjester får frokost nye Brasserie Polo. I helgene kan man også spise brunch på hotellet.

 – Vi har gledet oss lenge til denne åpningen, særlig fordi vi her presenterer et hotell som er spesielt rettet mot forretningsmarkedet, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels i en pressemelding.

– Vi har hørt på tilbakemeldinger fra gjester og laget en lounge hvor man kan få kveldsmat, et luftig treningsrom med høy kvalitet og moderne teknologi på rommene. Jeg er også svært fornøyd med Brasserie Paleo, sier Thorvaldsen. 

Interiørarkitekt for det nye hotellet er MNIL Trond Ramsøskar. Sissel Berdal Haga er designansvarlig i Olav Thon Gruppen.

 

 

 

Powered by Labrador CMS