Nytt vinhotell velger svensk vin

– Hvorfor gå over elven etter vin?

Publisert Sist oppdatert

The Winery Hotel, Stockholms konsepthotell som har fokus på vin og som åpner ved årsskiftet 2015/2016 i Solna, innleder et samarbeid med Högberga Vinfabrik, Sveriges eneste ”toscanske” vinprodusent.

Lidingö. Högberga Vinfabrik er den eneste svenske vinprodusenten som lager vin i hjemlandet basert på importerte druer. Hver år plukkes det druer tilsvarende 7.500 flasker vin i Toscana. Druene sendes til Lidingö, og nå skal vinmakerne der hjelpe til med produksjonen på The Winery Hotel i Solna. Hotelllet skal ha sitt eget vinotek og sitt eget produksjonsanlegg. 

– Hvorfor gå etter elven etter vin? Vi er svært glade for at Högberga ikke ser på oss som en konkurrent, men som en mulighet til å bidra til en enda bredere opplevelse av vinens vidunderlige verden, sier The Winery Hotel-eier Ejnar Söder i en pressemelding.

 

The Winery Hotel får 184 rom, og hotellet har vin som bærende tema. Ejnar Söder skal drive hotellet sammen med sin egen familie og familien Östlundh, som i dag driver fire hoteller i Sverige gjennom selskapet HKC Hotels. Samlet har familiene over 100 års hotellerfaring.

LES OGSÅ: Her dreier alt seg om vin

Powered by Labrador CMS