Rocka fest for nytt Stavanger-hotell

Alex Rosén dro i gang 200 gjester på Scandic Stavanger Citys åpningsfest.  

Publisert Sist oppdatert

Underholdning og lokal mat og kunst sto i sentrum på åpningsfeste for Scandic Stavanger City torsdag kveld. Mer enn 200 mennesker deltok på festen, melder Scandic i en pressemelding.

Scandic Stavanger City er et av Stavangers største og mest moderne hoteller. Det legger stor vekt på lokal mat og kunst. Allerede ved ankomst fikk kveldens gjester se kunstneren Martin Whatson i full aksjon med et kunstverk som ble fullført i løpet av kvelden, og som permanent vil utsmykke utsiden av hotellet.

LES OGSÅ: Nytt storhotell åpner i oljebyen

Senere på kvelden laget illustratør Anette Moi spiselig kunst i hotellets restaurant, hvor også gjestene fikk servert maten på spesialdesignede tallerkener, også dette designet av Anette Moi. Alle gjester fikk i tillegg med seg sin dekorerte tallerken hjem som et minne for kvelden.

 — Vårt forhold til lokalmiljøet i Stavanger er viktig for oss, og vi har i forbindelse med åpningen blant annet hatt et nært og godt samarbeid med Martyn Reed og de lokale kunstnerne i Nuart. Vi mener dette bidrar til den gode atmosfæren vi har klart å skape i hotellet, sier hotelldirektør Odd Petter Meinseth ved Scandic Stavanger City.

Hotellets nye restaurant, Varmen Bar & Restaurant spilte også en sentral rolle under åpningen, og ga entusiastiske gjester en demonstrasjon av de kulinariske opplevelsene man vil kunne oppleve i restauranten fremover.

— Vi er ekstremt opptatt av lokale råvarer. Stavangerregionen er blant de fremste i landet på dette området, og dette er vi stolte av å kunne presentere både for tilreisende som bor på hotellet, men også for lokalbefolkningen som er viktig for oss, sier Stig Juelsen. Han har vært sentral i utviklingen av det nye restaurantkonseptet sammen med kjøkkensjef Morten Hagen.

— Scandic Stavanger City er blitt et fantastisk flott hotell, og en viktig tilvekst for både Scandic og Stavanger. Hotellets sentrale beliggenhet, moderne design og ikke minst den unike atmosfæren gjør at jeg ikke er i tvil om at dette kommer til å bli det fortrukne hotellet i Stavanger, både for tilreisende og lokalbefolkningen, sier administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic Norge.

 

 

Powered by Labrador CMS