SOn

Nye eiere på Son Spa

Driftselskapet på Son Spa får en ny eier fra 1. november 2017. Den nye eieren har langsiktige ambisjoner om å videreutvikle juvelen ved Oslofjorden.

Publisert

Norwegian Hospitality Group har inngått avtale om å kjøpe 100 % av aksjene i driftsselskapet Son Spa AS. Kjøperen driver fra før Strømstad Spa, Thon Hotel Linne i Oslo, Thon Hotel Vettre i Asker, Thon Hotel Halden, Park Hotel i Halden og Dalen Hotel i Telemark. Son Spa blir selskapets andre Spa Resort hotell.

– Dette skal bli utrolig spennende, sier styreleder og eier av Norwegian Hospitality Group AS, Thor Morten Halvorsen. – Det er meget sjelden at det er mulig å få overta et av Norges mest fantastiske og veletablerte hotell legger han til.

(Saken fortsetter under bildet.)

Han suppleres av selskapets direktør:

– Jeg ser frem til å videreutvikle og forsterke hotellets posisjon som et av de ledende konferanse og spa resorts i Skandinavia, sier Erling M. Kristensen, administrerende direktør i Norwegian Hospitality Group AS.

Fornøyde selgere

Selgerne Nils Chr. Gevelt og Lars Øberg, som i dag står bak Nordic Resort AS, er begge er godt fornøyde med avtalen.

– Etter å ha bygget Son Spa og sammen med Lars Øberg drevet hotellet med fantastiske resultater i snart 10 år, føles dette riktig. Jeg er i ferd med å bli pensjonist og det føles godt å kunne overlevere stafettpinnen til nye eiere av driften sier Nils Chr. Gevelt, Han vil gjennom Nordic Resort AS fortsette å eie eiendommen.

Lars Øberg legger til:

– Jeg er så utrolig stolt over hva vi sammen med alle flotte kollegaer på Son Spa, har fått til i løpet av disse årene. Det er selvfølgelig litt vemodig men nå skrives et nytt kapitel i boken om Son Spa og nå kan vi bare ønske Petter Wilhelmsen fra Norwegian Hospitality Group lykke til som ny direktør på Son Spa.

Son Spa har siden oppstarten i 2008 hatt et nært samarbeide med Petter Stordalens Nordic Choice Hotels og er nå medlem i Nordic Hotels & Resorts. Dette samarbeide kommer til å fortsette, ifølge Thor Morten Halvorsen.

Powered by Labrador CMS