Ringrever bak grytene

Når julebordsesongen kjøres i gang på Quality Hotel Ålesund og Quality Hotel Waterfront, er det med to nye og erfarne kjøkkensjefer i aksjon.

Publisert

Sommeren 2017 startet Karlis Veide som kokk på Quality Hotel Ålesund (den gang Radisson BLU Hotel Ålesund). Før han kom dit har han jobbet som kjøkkensjef på flere ulike restauranter i Ålesund, og har dermed opparbeidet seg solid erfaring som kommer godt med når han nå ble forfremmet til å lede hele kjøkkenet på Quality Hotel Ålesund.

Erik Sandal startet i stillingen som kjøkkensjef på Quality Hotel Waterfront 1.oktober i år. Med over 20 års erfaring som kokk og kjøkkensjef i bagasjen, er det en erfaren Erik som nå skal dra Quality Hotel Waterfront mot nye høyder.

Kan alltids bli bedre

Begge hotellene har begge husene fylt opp av julebord fremover. Totalt blir det i år over 30 julebord og flere tusen gjester, tillegg til store konferanser hvor det er essensielt at logistikken flyter.

– På kjøkkenet lever jeg etter mottoet «Can always be better», sier Erik til en bekreftende Karlis ved siden av. For hos både Karlis og Erik kommer kvalitet i første rekke, i tillegg til smak, samhold og humor.

Powered by Labrador CMS