NY STILLING: Richard Svartvik har enorm erfaring fra hotellbransjen - nå blir han Clarion Collection Hotel i Norden.
NY STILLING: Richard Svartvik har enorm erfaring fra hotellbransjen - nå blir han Clarion Collection Hotel i Norden.

Richard ny kjededirektør i Norden

Richard Svartvik har 25 års erfaring fra hotellbransjen.

Richard Svartvik rykker opp fra stillingen som driftsdirektør for Clarion Collection Hotel Sverige og Clarion Hotel Sverige, og blir kjededirektør for hele Clarion Collection Hotel i Norden, heter det i en pressemelding fra Nordic Choice Hotels.

Godt likt

Richard får ansvaret for de 50 hotellene i Clarion Collection Hotel i Norden fra og med i dag.

– Clarion Collection Hotel er en av de største hotellkjedene i det nordiske markedet og ble nylig kåret til Sveriges beste hotellkjede på Grand Travel Awards. For Nordic Choice Hotels er det en veldig viktig del av tilbudet vi har. Når vi nå både skal vokse kraftig og utvikle selskapet, trenger vi en leder som både er godt likt og kjent for å god til å utvikle andre, men også har stor erfaring fra hotelldrift og eiendomsrelaterte spørsmål. Richard Svartvik er derfor et selvfølgelig valg, og jeg er utrolig glad for at han har takket ja til å bli Senior Vice President, sier Katalin Paldeak, Chief Operating Officer for Nordic Choice Hotels.

Kveldsmat inkludert

Svartvik har vært driftsdirektør i 2014 både for Clarion Hotel i Sverige og Norge, samt Clarion Collection Hotel i Sverige. Kjeden er utrolig populær spesielt hos forretningsreisende, mye takket være konseptet hvor man på alle Clarion Collection Hotel får fika, altså kaffemat, og varm kveldsmat inkludert i oppholdet.

– Vi har vært gjennom en spennende utvikling av varemerket de siste årene, noe som har gjort at vi på en enda bedre måte har fått frem og tydeliggjort vårt hyggekonsept på alle hotell. Denne utviklingen fortsetter for fullt de kommende årene, fordi det finnes fortsatt store muligheter for å skape enda bedre opplevelser for dem som har Clarion Collection Hotel som sitt hjem på mange reiser hjemmefra, forteller Richard Svartvik.

Powered by Labrador CMS