TOMMEL OPP: Det var unison glede over Drammens nye hotell.

Quality Hotel River Station åpnet

Fredag åpnet dørene til nye Quality Hotel River Station i Drammen. De ansatte på det nybygde hotellet gleder seg til å ønske gjester og byens innbyggere velkommen.

Publisert


Fredag kl 12.00 var det offisiell snorklipping med ordfører Tore Opdal Hansen, gårdeier Bane NOR Eiendom representert av Sven Kruse-Jensen og hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit. Hotellgjester, samarbeidspartnere og kunder var tilstede under markeringen.

– Endelig er den store dagen her, endelig er vi i gang! Å få åpne dette flotte hotellet i akkurat Drammen, er enormt stort og vi er alle ydmyke over oppgaven. Vi er et veldig stolt team som gleder oss til å vise byen hotellet og alt vi har å tilby, sa hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit.

– Dette har Drammen trengt

Utover 247 hotellrom har hotellet en hovedrestaurant, Brasserie X, med plass til 80 gjester, Sidespor Bar med utsikt over togskinnene og Drammenselva, shuffleboard, treningsrom, storsalen Elvebredden og 9 konferanserom.

– Bane NOR Eiendom er veldig fornøyd med samarbeidet med Nordic Choice Hotels og Quality Hotel, og har sett frem til åpningsdagen lenge. Vi gratulerer med dagen og ønsker stort lykke til fremover, fortalte prosjektsjef Sven Kruse-Jensen fra Bane NOR Eiendom som er hotellets byggherre.

Ordfører i Drammen, Tore Opdal Hansen fikk æren av å klippe snoren og erklære hotellet for offisielt åpnet.

Dette en gledens dag! Vi har ventet lenge på et topp moderne kurs og konferansehotell, det har Drammen trengt, og nå har vi endelig fått det, sa Tore Opdal Hansen, ordfører i Drammen.

Om Quality Hotel River Station:

Antall rom: 247 hotellrom og 2 suiter i 14 etasje.

Antall etasjer: 14

Storsal: Elvebredden med plass til ca. 400 personer

Konferanserom: 9 konferanserom

Restaurant: “Brasserie X” med 80 sitteplasser

Bar: Sidespor Bar

Byggherre: Bane NOR Eiendom

Powered by Labrador CMS