ENEEIER: Petter Stordalens Strawberry Properties blir eneeier av hotellbygget.

Overtar hele Pond

Petter A. Stordalens og Strawberry Properties kjøper hotelleiendommen Quality Hotel Pond på Forus Næringspark utenfor Stavanger.

Publisert

Stordalens Strawberry Properties eier fra før 50 %, og overtar nå de resterende 50% fra eiendomsselskapet Base Property.

– Jeg har aldri vært medgangssupporter. Det er fortsatt et røft marked i Stavanger, men vi ser lysglimt i horisonten, sier Stordalen i en pressemelding.

Selv om det fortsatt er tøffe tider i Stavanger ser han tendenser til at skylaget sprekker opp.

– Siden oljeprisfallet har destinasjon Stavanger posisjonert seg sterkere mot større møter, eventer og kongresser. Ferie- og fritidsmarkedet er i vekst, som vi blant annet ser av en etterspørselsvekst på 6% i juli. Prognoser viser også en svak økning i forretningstrafikken i 2018. Som hotelleier har jeg et langsiktig perspektiv. Bygget skal stå i minst 50 år og vi har stor tro på at regionen skal reise seg igjen, fortsetter Stordalen.

Viktig knutepunkt

Eiendommen består av 184 rom, 8 konferanserom med kapasitet på 400 personer. Quality Hotel Pond, ligger kun minutter fra både Stavanger Lufthavn Sola og Stavanger sentrum, og er nærmeste nabo til Forus Næringspark med rundt 2500 virksomheter og totalt 40 000 medarbeidere. Forus Næringspark er knutepunkt for mange av landets ledende bedrifter innen produksjon, data, it, olje, handel og service.

–Mens andre nedbemanner og skrur av lyset, står vi nå rustet til å ta imot trafikken som kommer, med de beste og mest moderne produktene innen rom og konferanse. Quality Hotel Pond har en meget attraktiv beliggenhet på Forus og er derfor en viktig investering for Strawberry Properties, sier Petter A. Stordalen.

Powered by Labrador CMS