NY JOBB: Katri Inkerø var det åpenbare valget til Choices nye direktørstilling.

Inkerø med ny Choice-jobb

Quality Hotel styrker satsingen på franchise-hotelldrift med ansettelsen av Katri Inkerø som ny direktør for kjedens franchise-hotell og nye prosjekter.

Publisert

Nordic Choice Hotels er en av Nordens største franchisegivere i hotellbransjen og er i dag tilknyttet 56 franchise-hotell på 53 ulike destinasjoner i Norden og Baltikum. I 2018 leverte porteføljen en samlet topplinje på over 2,4 milliarder som innebærer en vekst på 5,2 prosent fra året før.

Teamet styrkes

Quality Hotel er kjeden som har størst andel franchise-hotell med 23 hoteller i Norge, Sverige og Danmark, og har som mål om å øke porteføljen ytterligere i årene fremover.

– Quality Hotel står overfor en spennende reise de neste årene hvor vi skal ha sterk vekst. Derfor styrker vi teamet for å sikre at vi ivaretar våre franchise-hotell på best mulig måte, nå og i tiden fremover. Med sin lange erfaring fra bransjen og gode kjennskap til både Nordic Choice Hotels og Quality Hotel er Katri Inkerø det åpenbare valget til denne nye rollen, sier Fredrik Ekelund, Senior Vice President, Quality Hotel.

Rutinert

Katri Inkerø har lang erfaring innenfor hotellbransjen - de siste ti årene fra Nordic Choice Hotels, hvor hun har jobbet som Director of Brand & Projects for Quality Hotel sentralt siden 2016.

– Jeg er takknemlig og stolt over å ha fått ansvaret for å bistå våre fantastiske franchise-hoteller, og gleder meg enormt til å komme i gang slik at jeg blir enda bedre kjent med dem, sier Katri Inkerø, Director of Franchise & Projects, Quality Hotel.

Powered by Labrador CMS