Blir gjestenes beste venn i Choice

Publisert Sist oppdatert

Ingvild Elise Larner (37) ansatt som direktør for Guest Relations i Nordic Choice Hotels. Larner får ansvar for selskapets gjestekommunikasjon og satsning på digital og tradisjonell markedskommunikasjon. Stillingen er nyopprettet.

Larner kommer fra stillingen som direktør for salg og kundeservice i Star Tour, og har en lang og bred bakgrunn innenfor både salg, kundeservice og kommunikasjon i digitale kanaler. Larner er utdannet siviløkonom og har tidligere jobbet som CRM and Marketing Manager hos TV-operatøren GET.

- Først og fremst gleder jeg meg til å bli en del av et spennende selskap i vekst, med kompetente kollegaer og med Nordens beste hoteller. Jeg brenner for å skape unike opplevelser for gjestene på tvers av den fysiske og digitale verden, og derfor ser jeg frem til å få lede den offensive satsning på digital kommersialisering i Nordic Choice, sier Larner.

Hun vil inngå i ledergruppen til viseadministrerende direktør i Nordic Choice, Bjørn Arild Wisth. Larner tiltrer i stillingen før høsten 2014.