Fra venstre: Torbjørn Møllerop fra Carl Evensen Eftf AS og Stian Eide fra NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Foto: Privat
Fra venstre: Torbjørn Møllerop fra Carl Evensen Eftf AS og Stian Eide fra NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Foto: Privat

Inngår samarbeid

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden inngår avtale med Carl Evensen Eftf. AS.

Publisert

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har inngått avtale med salgsgrossisten Carl Evensen Eftf. AS.

Nå kan de tilby NHO sine medlemmer over 1800 varer fra Carl Evensens sortiment innen blant annet meieri og pålegg, tørrvarer, non-food, frysevarer, kjøtt, øl og mineralvann, samt et eget importsortiment med ost og spekemat.

I tillegg har Carl Evensen et bredt skaffevare-sortiment som kan leveres på bare få dager. Selskapet har et salgsapparat bestående av 6 kokker, som gjerne hjelper til, og sammen med resten av Team Carl Evensen setter de sin ære i og er stolte over den jobben de gjør.  

- Veldig fornøyd

Stian Eide, Regionsjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, sier de er veldig fornøyd med å ha fått et samarbeid med Carl Evensen på plass. Carl Evensen er en salgsgrossist på Østlandet som har vært etterspurt av våre medlemmer, samt at vi også ønsker lokale aktører i bransjen inn i Innkjøpskjeden. Dette gir en lokal tilhørighet og god service med gode priser og leveringsbetingelser.

Flere av våre medlemmer som bruker Carl Evensen allerede vil få dette inn i sin medlemsfordel for fremtiden. Vi gleder oss til samarbeidet og ser frem mot å skape vekst sammen.

Torbjørn Møllerop, Salgs- og markedsansvarlig i Carl Evensen Eftf. AS legger til at de er godt fornøyd med avtalen og gleder seg til et godt og fruktbart samarbeid.