VinHøst Øyvind Ludt Publisert fredag 07. juni 2013 - 10:33 Sist oppdatert fredag 07. juni 2013 - 10:33 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annonse Teaser: 7.- 12. oktober 2013 VinHøst Kristiansand For femte gang inviterer byens bedre restauranter til VinHøst, en liten festival hvor alle skal kunne smake, nyte og lære. ✕ messer & arrangement Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post
Pluss Fra viralt fenomen til fysisk restaurant Han har ingen kokkeutdannelse, men skapte seg et navn ved å kokkelere på internett og TV-skjermen. Nå har han tatt steget over i den fysiske restaurantverdenen.
Pluss – Det er kanskje derfor jeg er vaktmester og ikke hotellsjef! – Det er summen av det de ansatte gjør som fører til at gjestene trives. Jeg mener dette samarbeidet er avgjørende for den suksessen hotellet vårt opplever, sier vaktmester Martin Våland.
Pluss Dette er noen av Norges mest hjemsøkte hoteller På Hotel Union Øye kan man oppleve gjenstander som flytter på seg, vann som renner av seg selv i kranene, gråt og fottrinn uten at det er noen i nærheten.
Stiansen fikk gaffelen i knivskarp konkurranse Bent Stiansen mottar æresprisen og utmerkelsen for et sterkt livslangt engasjement for norsk gastronomikultur.
Pluss – Dumt at man ikke setter mer fokus på det her til lands Det må en islending til for å fortelle oss nordmenn at vi må være flinkere til å hylle akevitten vår.
Pluss Lekent hotellkonsept i Oslo – Dette har vært et fantastisk prosjekt, der ordet «gøy» har vært i fokus.
Her er årets beste Noresdagen ble den reneste Oscar for horeca-leverandørene. Les om vinnerne og se bildene.
Pluss Dette er Synnes planer for hotellet – Jeg vil bidra til at Meløy blir et enda mer attraktivt reisemål. Samtidig skal hotellet være et samlingssted for dem som bor i kommunen, sier daglig leder ved Ørnes Hotell, Synne Ulsnæs.
Pluss – Dette blir årets vintrender ...og denne vinen velger den ferske presidenten i Norsk Vinkelnerforening dersom han kun får velge én.
Vil bli Ødegaard og Haalands «home away from home» Ønsker å bli landslagsspillernes «home away from home».
Pluss – Vi sammenliknes nå med de beste hotellene i verden Prestisjefylte nominasjoner til hotelltrio på Nordvestlandet.
Pluss Første «billig-Marriott» i Europa Amerikanerne har planer om flere etableringer - se listen her.
Pluss Store sprik i hotell-tallene for 1. kvartal – Seks av de største byene legger seg blant de syv siste plassene på listen. Se de ferske tallene fra Wiederstrøm og Benchmarking Alliance!
Kunstig intelligens sentralt da Scandic kuttet 40 prosent – En vinn-vinn-situasjon for oss, sier direktør Mikkel Vangsgaard.
Pluss Sjekk inn: – Hver dag er en ny mulighet til å lære På Svalbard Hotell møter Harald mennesker fra alle verdenshjørner. Det er noe av det som gjør hverdagen på hotellet ekstra spennende.
Pluss Sjekk inn: – Gjestene skal alltid få akkurat litt mer enn de forventer Amalie Lerbukt jobber som hovmester på Støtvig hotell. Der er hun det første smilet gjestene møter i døren når de kommer inn i restauranten.
Pluss Innvier ny takterrasse med et gastronomisk smell Storfint kokkebesøk på nyrenoverte Hotel Klubben.
Varsler om økt konkursrisiko Analyseselskap sier risikoen har økt betraktelig i nesten alle bransjer, inkludert hotell- og restaurantbransjen.
Ønsket å gjøre hotell om til boliger - kommunen sa nei KLP får ikke realisert planene om eldreboliger.
Pluss – Hotellet vårt ble kalt verdens åttende underverk Etter 40 år på samme arbeidsplass, gleder Signe Kroknes seg fortsatt til å gå på jobb hver dag. – Jeg er stolt av arbeidsplassen min, sier hun.
Pluss Radisson Blu Scandinavia utvider - kanskje, såvidt! Det velkjente hotellet ved Slottsparken i Oslo fyller rundt år, kanskje med et rundt antall rom.