Gunnar Hvarnes tok sølv i Bocuse d’Or Europe 2010

Publisert Sist oppdatert

Norges Bocuse d’Or kandidat Gunnar Hvarnes med commis Filip Bendi sikrer samtidig Norge en plass i verdensmesterskapet i Bocuse d’Or i Lyon 2011.

Det var dansken Rasmus Kofoed som stakk av med seieren, fattige to poeng foran nordmannen, uten at en andreplass så ut til å legge noen demper på gleden av å ha innkassert billett til neste års arrangement. Hvarnes oppnådde 918 poeng mot Koefoeds 920.









Resultater

Bocuse d’Or – Danmark, Rasmus Kofoed (Restaurant Geranium, København)
Bocuse d’Argent – NORGE, GUNNAR HVARNES, GASTRONOMISK INSTITUTT i STAVANGER
Bocuse Bronze – Frankrike, Jéróme Jaeglé (Restaurant Tetedoie, Lyon)

Best Fish – Stearling Kveite– Sverige, Tommy Myllymäki (Restaurant Småländska Kolonin, Göteborg)

Best Meat – Sveitsik kalv – England, Simon Hulstone (The Elephant Restaurant, Torquay)

MENY GENEVE

8 JUNI, 2010 – GUNNAR HVARNES, NORGE

Sterling Kveite“Oceans”

Lettsaltet kveiterygg i

sprø skorpe med fennikel aroma

Purreløkspudding med løjrom og vaktelegg

Duo med blomkål og gulrot

Variasjon på asparges og sopp

Limeemulsjon

Sveitisk kalv “Vitalogy”

Kalvefilet med

trøfler og andelever

Kalvebrissel cromesquis

Fin terte med morkelkrem

Primører og gnocchi

Kalvesky

Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS