Åpner hotell med musikkfestival

Scandic slår på stortromma med nye og gamle trønderrockere.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag 6. september samler Scandic Norge et trøndersk stjernelag til festival når kjeden åpner Scandic Lerkendal. Trondheim:Play arrangeres i samarbeid med festivalnestor Svein Bjørge, som har hanket inn både nye og så til de grader så gamle trønderrockere.

DDE, Sie Gubba og TNT er blant navnene som skal spille på Trondheim:Play. Samtidig skal levende legender som Tre Små Kinesere, Terje Tysland, Stage Dolls, Casino Stee, Claudia Scott og The Kids dele scene med nye stjerneskudd som Ida Jenshus.

– Vi er overbevist om at festivalen blir en suksess og en stor folkefest. Vår målsetning er at dette skal bli en årlig musikkfestival ved Lerkendal, til glede for både byen, kulturlivet i Trondheim og regionen, sier administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic Norge. 

— Det er alltid gøy å arrangere festival når det er så god oppslutning blant artistene. Pågangen har vært veldig stor, og vi har måttet takke nei til veldig mange artister. Denne responsen lover godt for fremtidige arrangementer ved Lerkendal, mener Svein Bjørge, ansvarlig for gjennomføringen av Trondheim:Play.

Festivalen vil arrangeres innendørs i et gigantisk festivaltelt, rett utenfor Lerkendal stadion. Festivalteltet har kapasitet på om lag 10 000 publikummere, og har alle fasiliteter som trengs for å ta i mot et så stort antall mennesker. 

LES OGSÅ: Rift om jobbene ved Scandix Lerkendal