Moxy til Bergen

I 2020 skal den Marriot-eide Moxy-kjeden åpne havnehotell i Bergen.

Publisert

Moxy er kjent som Marriot-kjedens ungdommelige alibi, og nå er et nytt hotellkonsept klar for å rulles ut i vestlandshovedstaden. Hotellet Moxy Bergen får rundt 190 rom og vil ligge ytterst på kaikanten.

Bak hotellet står den store bergenske eiendomsutvikleren GC Rieber Eiendom AS, som skal utvikle og eie eiendommen.

Dansk driver

FLOTT: Det er ingenting å si på beliggenheten til det nye Moxy-hotellet i Bergen. 

Selv om Moxy er en del av den gedigne Marriot-kjeden er det det nystartede danske hotelldriftselskapet Core Hospitality som skal stå for driften. Core Hospitality ble etablert på slutten av 2017 og i tillegg til Moxy Bergen skal også selskapet drive Moxy i København som åpner neste år.

Moxy Bergen beskrives på følgende måte:

«Moxy Bergen blir karakterisert av sitt dynamiske og friske design, som tilbyr den perfekte overnattingsmulighet for å oppdage byens kultur. I ekte Moxy-stil blir Moxy Bergen fylt med livlige fellesarealer og en summende bar, så både lokale og gjester kan nyte hotellets omgivelser.»

– En stor dag for oss

Peter Haaber, CEO i Core Hospitality AS uttaler følgende:

– Det er en spennende mulighet for oss å komme inn i det norske markedet med et så spennende brand som Moxy. Og det å introdusere et internasjonalt brand på en så viktig destinasjon som Bergen er helt fantastisk. GC Rieber Eiendom AS har vært en profesjonell og kompetent eier, som har vist både mot og interesse for å utvikle et bærekraftig hotellprodukt. Det er en stor dag for oss og en stor ære å få være med på denne utviklingen av hotellet og Bergens hotellscene, sier Haaber i en pressemelding.

Fakta:

- Moxy Bergen skal ha 190 rom og forventes å åpne i mai 2020.

- Moxy Hotels åpnet sitt første hotell i Milano i 2014 og har siden åpnet 20 hoteller på verdensbasis.

- GC Rieber bygger og eier hotelleiendommen.

- Core Hospitality er uavhengig av brands og samarbeider derfor både med kjeder og lokale investorer.

Powered by Labrador CMS