IDYLL: Det finnes verre beliggenheter enn dette...

Scandic x 3 i Lofoten

Scandic Norge overtar hotelldriften av Vestfjord Hotell i Svolvær og sikrer seg dermed sitt tredje hotell i Lofoten.

Publisert

Hotellkjeden har inngått en avtale med Eiendomsspar om å overta driften av Vestfjord Hotell i Svolvær. Planlagt åpning er februar 2019.

– Vestfjord Hotell blir det andre nye Scandic-hotellet i Lofoten i løpet av det siste året, og det blir vårt tredje hotell i Lofoten totalt. Det sier noe om hvor viktig Lofoten er som satsingsområde for oss. Det nye hotellet styrker vår posisjon som hotellkjeden med det største og beste tilbudet til reisende i Nord-Norge, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge.

Les mer: Her er Scandics andre Lofoten-hotell

– Fantastisk beliggenhet

Vestfjord Hotell ligger på kaia i sentrum av Svolvær, kun 100 meter fra Hurtigruteterminalen. Fjell og hav er hotellets nærmeste nabo. Som Lofotens største by besøkes Svolvær av rundt 200 000 turister årlig, og antallet øker. Med blant annet direkteruter mellom Oslo og Svolvær er Lofot-byen enda lettere tilgjengelig enn noen gang.

– Vestfjord Hotell har en fantastisk beliggenhet, omringet av vanvittig natur midt i hjertet av Svolvær. Vi har allerede ett hotell i byen, Scandic Svolvær, og nå er vi glade for at kan tilby enda flere reisende en varm seng, god service og vår prisbelønte frokost når de skal utforske Lofoten, sier Steen-Mevold.

SKAL PUSSES OPP: Før åpningen i mars 2019, skal det drysses noen millioner til hotellet i form av oppussing.

Åpner i ny drakt

Vestfjord Hotell har 63 rom, og de fleste av badene ble pusset opp i 2016. Hotellet har også et stort møterom som kan ta opptil 100 personer. Sammen med gårdeier Eiendomsspar planlegger Scandic å oppgradere hotellet for flere millioner kroner. Blant annet skal rommene og fellesarealer moderniseres i tillegg til at resterende bad oppgraderes. Scandic overtar driften av hotellet allerede 1. oktober 2018, men grunnet oppgraderingene er det ikke ventet at hotellet åpner for ordinær drift før 15. februar 2019.

– Scandic kan Svolvær

Vestfjord Hotell eies av Eiendomsspar og Scandic skal drifte hotellet. Eiendomsspar ser frem til å løfte hotelltilbudet i Svolvær sammen med Scandic.

– Eiendomsspar er veldig glad for å ha skrevet en ny leiekontrakt for Vestfjord Hotell med Scandic Hotels. De har meget god kjennskap til Svolvær som destinasjon, og er et av Norges ledende hotellselskap. Sammen skal vi jobbe for å lage et enda bedre hotelltilbud til alle gjester som kommer til Svolvær, sier utviklingsdirektør i Eiendomsspar, Jon Kaasa.

Powered by Labrador CMS