NYE UTFORDRINGER: Leif Kristen Olsen har mange års erfaring fra hotellbransjen - nå er han ny adm. dir. i Lister Forvaltning AS.

Erfaren hotellmann bytter bransje

– Jeg ser frem til å lede selskapet og de svært kompetente medarbeiderne i Lister Forvaltning. Vi har et sterkt eiendomsfaglig team og gode systemer som dekker alle fagområdene som en profesjonell og landsdekkende aktør, og vi har ambisjoner om ytterligere vekst, sier Leif Kristen i en pressemelding.

Han har hatt en rekke lederstillinger innen hotell- og næringseiendom og Hospitality bransjen, og har lang erfaring fra eiendomsforvaltning, transaksjoner, prosjektledelse og hotelldrift i Norden. Og var i perioden 2008 – 2020 ansatt som Vice President, Business Area Norway, Denmark & Sweden for Pandox AB, og har i tillegg bakgrunn fra Nordic Choice Hotels, Norlandia Hotels og Norrein Gruppen.

Lister Forvaltning AS forvalter over 60 næringseiendommer på over 500.000 kvm over hele Norge, og har kontorer i Stavanger, Farsund, Kristiansand, Tønsberg og Oslo.

Lister tilbyr profesjonell eiendomsforvaltning av alle typer eiendommer som kontor, hotell, handel, kjøpesenter, lager, logistikk, industri og bolig.

Selskapet har fokus på bærekraft og er ISO sertifisert

Powered by Labrador CMS