Son-hotell kåret til årets resort

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Quality Spa & Resort Son er kåret til Årets Quality Resort 2010 i Nordic Choice Hotels i Skandinavia.
 

Prisutdelingen skjedde under kjedens årlige vinterkonferanse i Globen i Stockholm, og prisen ble overrakt eierne Nils Gevelt og Lars Öberg av Brand Manager for Quality Resort, André Schreiner.
 Det er ikke noen jury for den interne kåringen, som blir gjort på bakgrunn av gjesteopplevelser, resultat og innovasjon.

– Vi har ingen jury, men kriteriene blir stilt opp og regnet sammen og kjedeledelsen gir sine uttalelser på bakgrunn av det. Vi fant ingen grunn til å endre på hva som kom fram av undersøkelsene, og synes hotellet i Son fortjener denne prisen til det fulle, sier Schreiner til Moss Avis.

Hotellet åpnet opp under finanskrisen, og det var dermed ingen selvfølge at det gikk en lys tid imøte.
– Dette er et bevis for at vårt målbevisste arbeid for å skape en unik spa- og resortopplevelse for våre gjester har gitt resultater, sier salgs og markedssjef ved hotellet, Kristin Utakleiv til avisen.
Hun legger til:

– Dette er en stor seier for personalet vårt som står på hver dag for å gi gjestene våre et godt opphold. I løpet av våren tilbyr vi nye spa-pakker, zumba og yogahelger som passer både for par, vennegjengen og kolleger i tillegg til konferansepakker, konserter på bryggekanten og uteservering. Vi vil at gjestene våre skal nyte det å være her, sier Kristin Utakleiv.

Main Image:
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS