NIGHTFLWR vant Future Floor Design Award

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Den svenske designeren Matilda Dominique gikk til topps i designkonkurransen Future Floor Design Award i regi av Interface.

Den skandinaviske designkonkurransen 'Future Floor Design Award', arrangert av Interface, er avsluttet. Matilda Dominiques design NIGHTFLWR gikk til topps i kåringen av morgendagens tekstile gulv.

Med designet NIGHTFLWR oppfordrer Matilda Dominique folk til å ta en nærmere titt på helheten og åpne sinnene for integrasjonen mellom rom og objekt. Dette er første gang den Stockholmsbaserte designeren har jobbet med gulv.

- Det finnes en frihet i å designe matter og gulv som jeg virklig liker. Offentlige miljøer må imøtekomme så mange ulike behov og det er en utfordring å designe for såpass store overflater. Moduære gulv byr dessuten på det spennende aspektet av at mønsterrapporteringen ikke er bestemt i forveien, sier hun i en pressemelding.  

 

Poetisk og djerv 

Vinneren ble kåret gjennom en online stemmegiving på Interfaces hjemmeside etter at en jury hadde utsett tre finalister. Den svenske juryen kommenterte følgende om designet NIGHTFLWR: "Juryen har valgt et bidrag som gir rommet en poetisk og djerv karakter i en bransje som ofte oppfattes som ’firkantet’. Designet har sterke grafiske element som gir assosiasjoner til de trendy motehusene."

En formell overrekkelse av premien vil finne sted på Tobaksmonopolet i Stockholm den 25. september. Premien er en reise for to personer til designuken i Milano i 2013.

Interface vil arrangere designkonkurransen Future Floor Design Award på ny i 2013, der designere vil få mulighet til å skape kreative løsninger for morgendagens gulv.

Matilda Dominique
Teaser:

Den svenske designeren Matilda Dominique gikk til topps i designkonkurransen Future Floor Design Award i regi av Interface.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Matilda Dominiques design NIGHTFLWR gikk til topps i Interface-konkurransen.
Powered by Labrador CMS