Åpnet storhotell på kaikanten

Scandic Havet tok i mot sine første gjester.

Publisert Sist oppdatert

Etter en byggeprosess på over ett år, åpnet Nord-Norges nyeste hotell klart på kaikanten i Bodø. Scandic Havet er med sine 17 etasjer Nord-Norges høyeste bygg. Det har 234 rom, to restauranter og konferansekapasitet for inntil 1000 gjester fordelt på til sammen 14 møte- og konferanserom.

Hotellet er designet med inspirasjon fra naturen i nærområdet. Arkitektur og interiør er utformet slik at jo høyere opp i etasjene du kommer, jo dypere dykker du ned i havet. Helt øverst, i 17. etasje, kan du nyte utsikten til verdens vakreste kystlinje fra hotellets skybar og restaurant Roast. Hele hotellet er bygget med tanke på å la gjestene komme så tett på naturen som mulig.

— Hotellet gir en opplevelse du ikke finner noe annet sted i Nord-Norge. Hotellets arkitektur og design er helt unik, og i tillegg spiller vi på lag med den fantastiske naturen som omgir oss og som er grunnen til at mange kommer til Bodø, sier hotelldirektør Henry Lien Hansen.

Målet med hotellet er å gjøre Bodø til en ledende konferansedestinasjon i landsdelen. Totalt finnes det 13 møterom og en konferansesal med plass til 700 personer, som tilsammen kan ta imot opptil 1000 konferansegjester på en gang.

Scandic Havet har to restauranter. Menyene skal være inspirert av havets delikatesser og det beste landsdelen har å by på av råvarer.  

— Hotellet ligger jo praktisk talt nesten i havet, og vi har matfatet rett utenfor vinduet. Det vil vi selvsagt at gjestene også skal få glede av. Så langt har mottakelsen vært fantastisk, og vi gleder oss til å vise både lokale og tilreisende gjester hvilket fantastisk tilskudd Scandic Havet er blitt for Bodø og regionen, sier Hansen.

Om Scandic Havet

•Ligger i Bodø sentrum, med Bodøs nye kulturhus, Stormen, som nærmeste nabo

•Blir et av Nord-Norges største konferansehoteller

•Totalt 234 rom, 14 møterom og to restauranter

 

 

Powered by Labrador CMS