Grand og Wedgwood serverer afternoon tea

Porselensleverandøren Wedgwood blir leverandør til restaurant Palmen på Grand Hotel.

Publisert Sist oppdatert

 Grand Hotel lanserte nylig et afternoon tea-konsept, og nå har hotellet valgt å servere måltidet på Wedgwood-porselen.

– Da vi skulle fornye vårt Afternoon Tea konsept, tenkte vi straks på Wedgwood som en mulig samarbeidspartner, sier restaurantsjef Paula Lundberg ved Palmen i en pressmelding. 

Wedgwood lanserer nå en egen tekolleksjon, og Wedgwood-agent Mari Aarhus Thrane omtaler Grand Hotels henvendelse som et svært heldig sammentreff.

– Teserviset Daisy er med sine rike farger og spennende mønstre skapt for Palmen. Det er første gangen i Norge at Wedgwood går i samarbeid med en ekstern samarbeidspartner og lager noe helt eget og unikt som går utenfor sortimentet, sier hun.

Daisy består av benporselen som er håndmalt med gull. Serviset tåler hotellbruk, hvilket også innebærer at serviset tåler oppvaskmaskin og hyppig bruk.

Grand Hotel lanserte afternoon tea i forbindelse med at Palmen gjenåpnet med nytt interiør, konsept og design våren 2013.  Hotellet har sin egen form på det opprinnelig britiske fenomenet. Formen med søte og salte biter er beholdt, men smaken er erstattet av nordiske ingredienser som nordiske bær og reinsdyr fremfor tropiske frukter og serranoskinke.

 

LES OGSÅ: Grand fyller 140

Powered by Labrador CMS