GIR SEG: Hotelldirektør Fredrikke Næss slutter som hotelldirektør ved Grand Hotel i Oslo.

Fredrikke Næss forlater Grand Hotel

Fredrikke Næss gir seg som hotelldirektør på Grand Hotel Oslo by Scandic etter snart 6 år. Næss ble ansatt i 2013, og sammen med teamet på Grand har hun ledet hotellet gjennom en betydelig fornyelsesprosess.

Publisert

Fredrikke Næss har valgt å si opp sin stilling som hotelldirektør ved Grand Hotel etter nesten seks år som sjef for det ikoniske hotellet.

– Jeg ønsker å takke Fredrikke for en fantastisk innsats gjennom sine nesten seks år i det som trolig er Norges mest spennende hotelldirektørstilling. Grand Hotel Oslo by Scandic har under hennes ledelse vært igjennom en betydelig fornyelsesprosess der fokus har vært på å bevare hotellet sin unike sjel og karakter, videreutvikle Grand som en attraktiv arbeidsplass, forsterke kundegrunnlaget med flere og nye kundesegmenter og samtidig besørge for at hotellet har en sunn økonomi. Nå skal vi gå gang med jakten på hennes etterfølger som hotelldirektør på Norges mest ikoniske hotell, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

– En perle

Næss ser tilbake på sin tid på Grand Hotel Oslo med stolthet, og hun ser nå frem imot nye utfordringer.

– Det er med stolthet jeg overlater hotellet til min etterfølger. Hotellet er virkelig blitt en perle som skinner som aldri før. «Team Grand» er et fantastisk og serviceorientert hotellteam, og jeg takker for tilliten fra både ansatte, eiere og operatører. Det har vært en ære å få lede hotellet fra 2013 og frem til i dag. Nå er tiden inne for ny ledelse på Grand Hotel Oslo, og jeg skal videre i min karriere, sier Næss.

NB: Saken fortsetter under bildet.

FÅR NY SJEF: Grand Hotel på Karl Johan får ny sjef, etter at hotelldirektør Fredrikke Næss har valgt å gi seg.

Tipser etterfølgeren

I mer enn 140 år har Grand Hotel Oslo ønsket norske som internasjonale gjester, statsledere, kjente personligheter og Nobel Fredsprisvinnere velkommen, og hver dag på Grand er spesiell.

– Et tips til min etterfølger, pass alltid på å ha fremme den røde løperen. Du får alltid bruk for den her på Grand, avslutter Næss.

Næss fratrer offisielt stillingen i midten av desember i år, og arbeidet med å finne hennes etterfølger har startet.

Inntil ny hotelldirektør er på plass, vil Toril Flåskjer ivareta rollen som hotelldirektør på Grand Hotel Oslo by Scandic. Toril Flåskjer har lang erfaring fra hotell- og reiselivsbransjen og kommer fra stillingen som hotelldirektør ved Scandic Fornebu. I tillegg har hun engasjert seg med en rekke verv innen blant annet Kvinner i Business, HSMAI og Visit Oslo.

Powered by Labrador CMS