PEILING PÅ VIN: Dan Lystad er en av Norges fremste vinkelnere.

Han blir ny KAMFW i Solera Uteliv

- Med dette forsterker vi vår vinsatsning ytterligere.

Dan Lystad tiltrer stillingen som Key Account Manager Fine Wine i Solera Uteliv.

Lystad vil være ansvarlig for utviklingen og salg av Fine Wine på hotell og restaurantmarkedet i Norge for Solera.

- Solera har en stor og spennende portefølje med mange gode produsenter. Jeg gleder meg stort over å bli en del av Solera-familien og øke fokuset på Fine Wine fremover, sier Dan Lystad-

- Dan vil som KAM Fine Wine videreutvikle vinsatsningen til Solera på Uteliv og befeste Solera sin posisjon som markedsleder innen hotell og restaurantmarkedet, sier Stein-Erik Helverschou-Treverket, salgsdirektør i Solera.

- Med dette forsterker vi vår vinsatsning ytterligere, og vi har stor tro på at vi sammen med Dan vil skape verdier for våre kunder og produsenter for fremtiden, sier Helverschou-Treverket.

Dan Lystad er utdannet kokk, grunnlegger av Norsk Sommelier Utdannelse, har bestått Advanced Level ved Court of Master Sommelier og innehar to NM-titler i Vinkelner samt tre deltagelser i internasjonale konkurranser. Han er også æresmedlem av Norsk Vinkelnerforening.

Om Solera

Solera Norge er et av Norges ledene drikkevareselskap som er heleid av Danske Royal Unibrew. Solera representerer en stor portefølje av spennende produkter fra produsenter over hele verden.

Solera Norge leverer til Vinmonopolet, hotell- og restaurant, dagligvare og travel retail.

Powered by Labrador CMS