Comfort Hotels nye ledertroika

Publisert Sist oppdatert

Comfort Hotel har ansatt tre nye ledere.

Simen Vinge (28) er ansatt som branddirektør for Comfort Hotel Xpress. Pernilla Anderson (38) og Olav Langli (38) utgjør driftsdirektørduoen i Comfort Hotel, melder kjeden.

– Vi har satt sammen en ledergruppe som er godt rustet til å ta Comfort Hotel inn i fremtiden. Jeg er overbevist om at kombinasjonen av deres kompetanse vil gjøre Comfort Hotels uslåelig i sitt segment, sier kjededirektør Camilla Bergman i Comfort Hotel.

Som branddirektør for Comfort Hotel Xpress vil Simen Vinge lede utviklingen av Nordic Choice Hotels nyeste satsing. Xpress har fokus på teknologiske løsninger, utradisjonell rekruttering og lave priser. Vinge har tidligere vært hotelldirektør for Comfort Hotel Xpress Youngstorget og markedsdirektør for Comfort Hotel. I 2012 ble han kåret til
årets unge leder.

– I løpet av de neste årene skal vi etablere 15 Xpress-hoteller i hele Norden. Comfort Hotel Xpress-kjeden skal være en fanebærer for innovasjon i hotellbransjen, sier Simen Vinge, branddirektør i Comfort Hotel Xpress.

Pernilla Anderson skal drive Comfort Hotel i Sverige, Danmark og Baltikum. I sin tidligere stilling som hotelldirektør var hun med på utviklingen og åpningen av Rockehotellet Comfort Hotel Union Brygge i Drammen i 2010. På Nordic Choice Hotels vinterkonferanse i 2011 ble Anderson nominert til prisen General Manager of the Year.

Olav Langli blir leder for Comfort Hotel i Norge. Langli har 15 års erfaring med hotelldrift, senest som direktør for Comfort Hotel Grand Central i Oslo. Som driftsdirektør for Comfort Hotel Norge vil han blant annet lede Comfort Hotel Karl Johan frem mot åpningen i 2015.

– Hotellmarkedet blir mer og mer komplekst. Vi møter stadig nye krav og forventninger av gjestene våre. Jeg er overbevist om at Comfort Hotels nye ledergruppe kommer til å ta kjeden ytterligere et steg på veien mot å styrke sin posisjonsier Chief Operating Officer Katalin Paldeak i Nordic Choice Hotels.

Kjeden består i dag av 30 hoteller i fire land, og flere nye tilskudd er underveis.

Powered by Labrador CMS