NY STILLING: Gudbrandsdølen Solveig Voldheim klatrer i Nordic Choice Hotels-systemet, og blir ny kjededirektør for Comfort Hotel i Norden og Baltikum.

Ny kjededirektør i Comfort-kjeden

Solveig Voldheim får ny toppstilling i hotellkjeden.

Publisert Sist oppdatert

Etter nesten syv år som driftsdirektør for Comfort Hotel Norge, rykker nå Solveig Voldheim opp til en nyopprettet stilling som kjededirektør for hele virksomheten i Comfort Hotel i Norden og Baltikum, heter det i en pressemelding fra Nordic Choice Hotels.

Gudbrandsdølen var hotelldirektør ved Comfort Hotel Xpress Youngstorget og Comfort Hotel Xpress Central Station, begge i Oslo, før hun i 2016 ble driftsdirektør i kjeden etter å ha blitt kåret til “årets hotelldirektør” i hele Nordic Choice Hotels. Voldheim har en bachelor fra Central St. Martins i London og én fra Høgskolen i Akershus.

– Solveig Voldheim er selve personifiseringen av hva Comfort Hotel skal være. Hun er fremoverlent, oppdatert, modig, pusher grenser og har en sterk lidenskap for både hotellopplevelser, mennesker og miljø. Gjennom hennes lederskap har vi fått frem mange fantastiske ledere og talenter i Comfort Hotel, og med et enda sterkere mandat vil hun styrke merkevaren ytterligere, sier Katalin Paldeak, Chief Operating Officer for Nordic Choice Hotels.

Hotellselskapet bytter i år navn til Strawberry, men de fire kjedene Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel og Clarion Collection Hotel lever videre etter rebrandingen.

Comfort Hotel har posisjonert seg som kjeden med sentrale hotell med det du trenger uten fordyrende ekstratjenester.

– Vi har klart å ta posisjonen som det ledende alternativet for dem som ønsker bærekraftige hotellopplevelser til en riktig god pris. Samtidig har vi en rekke muligheter til å videreutvikle Comfort Hotel, spesielt når vi i år tar steget fra å tilhøre et rent hotellselskap til et opplevelsesselskap. Jeg er utrolig motivert for å være med på den utviklingen, sier Solveig Voldheim.

Powered by Labrador CMS