Gjev pris til The Edge

The Edge fra Tromsø ble i natt kåret til verdens beste Clarion Hotel av Choice Hotels International.

Publisert

Prisen ble overrakt administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth, under en gallamiddag i anledning Choice Hotels International sin årlige kongress i Las Vegas. Clarion Hotel The Edge utkonkurrerte flere tusen andre Clarion Hotel i hele verden.

Medarbeidere i verdensklasse

– Det er en stor glede for oss å motta denne prisen, som først og fremst går til våre dyktige medarbeidere. De står på hver dag for å levere serviceopplevelser av ypperste kvalitet til våre gjester, og de fortjener all heder og ære. Vår visjon er å endre folks oppfatning av et hotell. Vi ønsker å vise at vi er mer enn bare overnatting og konferanse. Sammen har vi klart å gjøre hotellet til en møteplass for hele Tromsø sin befolkning og dette er vi ekstra stolte av i dag, sier Øyvind Alapnes, administrerende direktør på Clarion Hotel The Edge.

I januar i år vant Clarion Hotel The Edge prisen «Clarion Hotel of the Year» på Nordic Choice sin årlige Vinterkonferanse i Stockholm. Prisen tildeles de hotellene som har levert det aller beste resultatet innenfor blant annet service, gjestetilfredshet og omsetning.

I godt selskap

Clarion Hotel The Edge kan nå skilte seg i godt selskap med flere Clarion Hotel, blant annet Clarion Hotel Sense, Clarion Hotel Stockholm, Clarion Hotel Trondheim og Clarion Hotel Royal Christiania.

– Igjen vinner Clarion Hotel denne prisen, denne gangen for vårt magiske hotell i Tromsø. Dette er en fantastisk utmerkelse for Clarion Hotel, men er først og fremst et resultat av pasjonert og dedikert arbeid utført av Øyvind Alapnes og hans team på Clarion Hotel The Edge, sier Henrik Berghult, Senior Vice President i Clarion Hotels.

Clarion Hotel The Edge har helt fra åpning den 1.mai 2014 vært svært verdsatt blant gjester, med en førsteplass på Tripadvisor. Også Tromsøs lokalbefolkning har funnet en ny møteplass i hotellets Living Room.

Powered by Labrador CMS