INNOVATIV: Kloke kommunikasjonshoder synes Petter Stordalen er Norges mest innovative leder.

Er årets mest innovative leder

700 kommunikasjonseksperter har talt. Strawberry-gründer og eier av Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen, er kåret til Norges mest innovative leder i den årlige undersøkelsen Kommunikatøren.

Publisert

Det er Hammer & Hanborg som står bak undersøkelsen som kartlegger trender, tar pulsen på kommunikasjonsfaget og synliggjør betydningen av strategisk kommunikasjon. Undersøkelsen er Nordens største i sitt slag og har som formål å løfte frem god kommunikasjon.

– Mer enn 700 kommunikasjonseksperter har blitt bedt om å oppgi hvem de mener er Norges mest innovative leder. Den som uten tvil nevnes oftest er Petter Stordalen. Blant begrunnelsene for hvorfor Petter er landets mest innovative leder finner vi at han er en nytenkende og miljøbevisst leder som er i forkant og ofte kommer med nye løsninger i et ellers satt marked. Respondentene beskriver også Petter som raus, modig og ikke redd for å satse og peker på hans evne til å knytte til seg sterke ansatte, engasjere, gi tillit og motivere, sier Trine Larsen, Managing Partner i Hammer & Hanborg Norge.

Prisen ble delt ut under et seminar på MESH i Oslo med temaet Fremtidens arbeidsliv, der Stordalen også var en av talerne.

– Dette var en hyggelig utmerkelse, som først og fremst understreker den fremragende innsatsen som legges ned i selskapet hver dag. Innovasjon er ikke et enkeltmannsforetak. Det handler om å skape miljøer som hele tiden vil og kan utfordre, også selskapets gründer og eier. Innovasjon i Nordic Choice er en del av vår kultur, og strekker seg hele veien, fra et enkelt hotell og til toppledelsen, sier Petter A. Stordalen.

Powered by Labrador CMS