Trekløver klar for ny luksuskjede

Tre hoteller i London, Edinburgh og Kuwait blir de første i Carlson Rezidors nye kjede Quorvis Collection.     

Publisert Sist oppdatert

I vinter annonserte Carlson Rezidor Hotel Group planene for en samling av verdens ypperste luksushotellet i en ny kjede, Quorvis Collection.

LES OGSÅ: Lanserer to nye hotellkjeder

Nå er de første medlemmene i Quorvus Collection offentliggjort: The May Fair Hotel i London, G&V Royal Mile Hotel i Edinburgh og Symphony Style Hotel i Kuwait.

- Vi er stolte av å kunne ønske disse tre ikoniske hotellene velkommen til Quorvus Collection.  Hvert hotell har sin egen unike stil, personlighet og kulturarv med en viktig faktor til felles - en femstjerners luksusopplevelse», sier administrerende direktør Wolfgang M. Neumann i Carlson Rezidor Hotel Group. 

The May Fair Hotel London eises og drives av Edwardian Group London. Det ble åpnet av kong George V i 1927 og har 404 romslige rom, hvorav tolv er de mest anerkjente suitene i London. Hotellet er et ikon for stilfull og moderne design og kombinerer boutique-hotellets øye for detaljer med luksushotellets eksepsjonelle service, ifølge pressemeldingen fra Carlson Rezidor.

G&V Royal Mile Hotel Edinburgh, er oppkalt etter både kong George IV og dronning Victoria. Hotellet ligger i hjertet av Edinburgh, og hvert av de 136 rommene og suitene er designet av Rosita Missoni. 

Symphony Style Hotel Kuwait er en del av Symphony-komplekset i Salmiya, shopping- og underholdningsdistriktet i Kuwait sentrum. Det 18 etasjer høye hotellet har 169 rom og suiter, og tilbyr fantastisk utsikt over Persiabukta. Innvendig er interiøret desginet av Rosita Missoni i fargene gull, sand og turkis.

- Hotellene i Edinburgh og Kuwait blir en del av Quorvus Collection umiddelbart, og vi forventer at The May Fair blir med i samlingen i løpet av sommeren 2014. Vi tar sikte på å bygge en internasjonal portefølje av 20 hoteller i drift eller under utvikling innen 2020, sier Wolfgang.

Navnet The Quorvus Collection stammer fra stjernekonstellasjonen Corvus (Ravnen), som inneholder de fem klareste stjernene på den sydlige himmelhalvkule. 

 

 

Powered by Labrador CMS