Best Western lanserer nytt konsept

Åpner &hotel i Stockholm.

Publisert Sist oppdatert

Ved årsskiftet 2015/2016 åpner Best Western et nytt sentrumshotell og hotellkonsept I Stockhom sentrum. Best Western &hotel blir et lavpriskonsept, der «alt unødvendig er tatt bort».

– Best Western &hotel vil være rett hotell for tiden, det er moderne og godt gjennomtenkt. Et hotell bygget med søkelys på enkelhet for gjester, slik at de igjen kan fokusere på alt som de har kommet hit for å gjøre, sier daglig leder og medeier Lars-Jerker Molin i Sleepingfox Hotel Group AB i en pressemelding.

De 202 rommene på &hotel kommer til å være litt mindre enn vanlige hotellrom, men kjeden lover høy kvalitetpå komfort og funksjon. Samtidig satses det på sosiale møteplasser som restaurant, bar, bibliotek med mer. Hotellet blir Best Westerns 14. i Stockholms-området.

 – Det er spennende med et hotell som er skreddersydd for den moderne reisende og som har strategisk beliggenhet kun et steinkast fra Hötorget. Med det nye hotellet styrker vi vår posisjon som en av de store aktørene i Stockholm, sier administrerende direktør Johan Kukačka i Best Western Scandinavia.

Powered by Labrador CMS